TMM-foto welkom

“is excellent in finding creative solutions  in difficult, almost impossible, situations“

Roland Stütz, IT CRM Programme Manager, T-Mobile International

Onze mensen

Wij zijn consultants en interim managers, echte professionals met meer dan 10 jaar ervaring op het raakvlak van business en technologie. Wij zijn pragmatisch, ondernemend en resultaat gericht zonder daarbij de belangrijkste factor – de mens - uit het oog te verliezen. Wij zijn echte bruggenbouwers, die business en technologie bij elkaar kunnen brengen, zodat verwachtingen worden waar gemaakt. Ook als het moeilijk wordt ronden wij de opdracht af!

Met ervaring opgedaan in verschillende bedrijfssectoren, zijn wij snel en effectief in staat de bestaande problemen te identificeren en te analyseren om vervolgens met een voor alle partijen acceptabele oplossing te komen.

Wij ondersteunen uw organisatie bij  het doorvoeren van de gewenste verbeteringen en veranderingen, of indien gewenst pakken wij dit zelfstandig als project of programma op.

Naast een aantal vaste medewerkers heeft Technology Management Masters ook een uitgebreid netwerk van associates en externe medewerkers, die door specifieke kennis en ervaring een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan een breed scala aan opdrachten. Door het uitvoerige selectietraject en uitgebreid schaduwmanagement is ook bij onze externe medewerkers de kwaliteit in alle gevallen gewaarborgd.

PMI Certificering EN

| 1 jul

TMMasters gaat alle medewerkers PMP® certificeren.

Read more …

1e bedrijfspresentatie EN

| 20 apr

Op 20 April hebben we aan een potentieel nieuwe klant voor het eerst onze bedrijfspresentatie...

Read more …

Nieuw kantoor Rijswijk EN

| 15 jan

Half januari 2011 hebben we onze intrek genomen in ons nieuw kantoor in Rijswijk en dat...

Read more …