TMM-foto spoorlijn

“Transformed my IT department in a very successful demand-supply organization”

Gerrit Dekker, Executive vice president IT, T-Mobile Netherlands BV

Beheerst innoveren

Ondernemen is voortdurend veranderen en vernieuwen om de markt te kunnen blijven volgen. Hierdoor kunnen ondernemingen competitief en concurrerend blijven. Sommigen noemen dit innovatie, wij noemen dit een vanzelfsprekend gevolg.

Technologie is daarbij een uiterst krachtig hulpmiddel. Technologie biedt ondernemingen de mogelijkheid om nieuwe, vooruitstrevende producten en diensten op de markt te brengen of om de operationele processen te automatiseren en daardoor te optimaliseren. Soms blijft de impact beperkt, maar vaker wordt de gehele voortbrengings- en serviceketen geraakt. Hierdoor neemt de complexiteit toe, het overzicht verdwijnt en de verwachte voordelen worden niet gerealiseerd.

Wij kunnen u helpen technologische vernieuwingen overzichtelijk te maken en te houden, zodat u optimaal kunnen sturen op uw bedrijfsdoelen en minimale kosten maakt.

Wij hebben kennis en ervaring verzameld, waarmee u veranderingen en vernieuwingen effectief en duurzaam kunt doorvoeren. Onze aanpak is resultaat gericht, maar hebben ook oog voor de weg er naar toe. Wij kunnen u helpen met een doelmatige regievoering met oog voor mens, bedrijf en technologie.

Daar willen we graag een met u over doorpraten.

ESEF 2012

| 7 Mrt

TMMasters op ESEF 2012 met Innovation Governance

Lees meer...

PMI Certificering

| 1 jul

TMMasters gaat alle medewerkers PMP® certificeren.

Lees meer...

1e bedrijfspresentatie

| 20 apr

Op 20 April hebben we aan een potentieel nieuwe klant voor het eerst onze bedrijfspresentatie...

Lees meer...

Nieuw kantoor Rijswijk

| 15 jan

Half januari 2011 hebben we onze intrek genomen in ons nieuw kantoor in Rijswijk en dat...

Lees meer...