TMM-foto handenschudden

“… particularly strong in new concepts for organizing the project department and managing change …“

Onze diensten

Technology Management Masters biedt volwaardige op elkaar aansluitende diensten gericht op management en besturing op het grensvlak van technologie en business. Daarbij hanteren wij een integrale aanpak om op een beheerste en transparante wijze, stap voor stap, samen met u en uw organisatie uw bedrijfsdoelen te realiseren.

Interim Management

Tijdelijke invulling van leidinggevende functies, bijvoorbeeld: afdelingsmanager, verandermanager, crisismanager, releasemanager, enz.

Project en programmamanagement

Realiseren van producten, diensten, veranderingen of verbeteringen vanuit een tijdelijke organisatie geïntegreerd binnen of los staand van uw organisatie.

PMO (Project Management Office)

Inrichten en aansturen van een effectieve ondersteuning voor de lijnorganisatie, projecten en programma’s op strategisch, tactisch of operationeel niveau.

Advies

Duidelijke, werkbare en duurzame oplossingen en alternatieven: nauwkeurig identificeren en analyseren van de problematiek en duidelijk geformuleerde oplossingen.

Om de samenwerking kracht bij te zetten dragen wij desgewenst een stukje risico bij de realisatie van uw projecten en programma’s.

PMI Certificering EN

| 1 jul

TMMasters gaat alle medewerkers PMP® certificeren.

Read more …

1e bedrijfspresentatie EN

| 20 apr

Op 20 April hebben we aan een potentieel nieuwe klant voor het eerst onze bedrijfspresentatie...

Read more …

Nieuw kantoor Rijswijk EN

| 15 jan

Half januari 2011 hebben we onze intrek genomen in ons nieuw kantoor in Rijswijk en dat...

Read more …